Lilla stjärnskolan – 5 tips om hur du kan utveckla din stjärnstatus

5 tips om hur du kan utveckla din stjärnstatus

Vi ser trenden överallt, stjärnglansen och statusen breder ut sig. Idol 2005, Floorfiller, alla olika galor där årets stjärnor koras, vi ser dem på våra idrottarenor, fotbollsfebern och dess idoler har drabbat oss.

 • Tips 1: Bestäm dig för vad du vill, sätt ett mål och du kommer att plöja dig fram genom tillvaron tills du når det.
  Har du upplevt den där härliga känslan av att ha ett tydligt mål, som du tror på? Du lyssnar inte på olyckskorpar som står vid sidan av och säger att det inte går. Du bryr dig inte om hinder och märker knappt misslyckanden. Du ser dem bara som steg på vägen till ditt mål.
 • Tips 2: Hitta och förstärk dina gratis diamanter
  Alla har vi medfödda begåvningar. Framhäv dem, putsa på dem och vi kan genom det bli världsmästare. Om vi bara får veta vad vi gör fel, så förminskas vi och försvinner tillslut.
 • Tips 3: Omge dig med positiva människor som stöttar dig
  Hur ofta hör vi inte; Det kommer aldrig att gå, eller Det där skulle minsann inte jag prova? Människor som är rädda för att vi ska lyckas, för då kommer deras futtiga försök i livet att kännas ännu mer smärtsamma för dem själva.
 • Tips 4: Allt är påverkbart
  Du väljer själv hur du vill se på livet, antingen är allt ett mirakel eller så är ingenting ett mirakel. Hur ser du på ditt liv?
 • Tips 5: Självförtroende har kort före datum och det gäller att hela tiden träna det.

Grunden för att lyckas är ett gott självförtroende och god självkänsla. Det är som ett bankkonto, den dagen det börjar blåsa kring oss, då behöver vi plocka ut från kontot och då gäller det att ha gjort sina insättningar.

Lycka till med din stjärnutveckling!


Läs fler intressanta stjärntips!

Rulla till toppen