Stjärnor

Vi alla kan bli stjärnor på det vi gör. Bara vi bestämmer oss för det. Tar det på allvar, gör det som krävs för att bli bäst och lyckliga av det vi gör!

Jag älskar stjärnor!

Jag älskar formen och jag älskar innebörden. Vi alla kan bli stjärnor på det vi gör. Bara vi bestämmer oss för det. Tar det på allvar, gör det som krävs för att bli bäst och lyckliga av det vi gör!

Vad är en stjärna? Vad gör en stjärna? Min definition är att leva det liv man vill leva.

En förutsättning är ofta pengar. Därför har jag koncentrerat min yrkesmässiga kunskap till hur man gör affärer, goda och lönsamma affärer. För alla parter. Jag har genom åren utvecklat konkreta metoder och modeller för hur du kan agera på kundbesök, i presentationer och förhandlingar.

Jag drivs av  tre ledord, Lust – Nytta – Resultat. Dessa gjorde att jag efter att ha arbetat och drivit upp ett lönsamt utbildningsföretag ihop med två kompanjoner, under ett möte stormigt bestämde mig för att sälja min del, eftersom det inte kändes roligt längre. Detta var 2005.

Med buller och bång sålde jag min del, lämnade företaget och flyttade hem min del av verksamheten. Jag funderade på vad jag skulle göra resten av mitt liv. Jag kom fram till att det roligaste jag vet är att hålla kurs och föreläsningar. Jag ville att det skulle ha något med stjärnor att göra och andras.

Jag har i alla år delat ut guldstjärnor på mina kurser, när någon gör något bra. Först virtuella och nu riktiga, glimrande stjärnor. Tidigt slogs jag av vad glada alla blir av att få en stjärna! Vi drivs av beröm, erkännanden och uppmärksamhet. Och vi får dessvärre så lite av den varan.

Genom den insikten skapade jag stjärnpedagogiken, den går ut på att vi uppmärksammar och tränar det vi gör bra. Vi firar och skrattar! Att gå kurs och utbildnings ska vara lustfullt och positivt. Det är genom det vi blir stjärnor!

Företagsnamnet Astarcan, En stjärna kan, på engelska, föddes ute på vår altan hemma och loggan var given. En stjärna.

Sen dess har jag varenda dag haft på en eller flera stjärnor. Många säger att jag verkligen är duktig på att leva mitt varumärke, men nej, det är jag inte, det är bara så naturligt och passionerat för mig att omge mig med stjärnor!

Precis i starten av Astarcan, sa en kompis till mig:

”- Karin, så fort jag ser en stjärna så tänker jag på dig!”

Då tänkte jag:

”Tänk en dag om mina kunder säger så!”.

Där och då föddes en dröm och vision om att det skulle bli så. Jag är på god väg!,

Rulla till toppen