5 tips på hur du ska orka springa

Apropå det här med att springa. Ett mål är ju ett mål och det ska uppnås. Inför tjejmilen i NY, så började jag springa i mars, har sprungit minst 3 gånger i veckan och varierat träningen. Ändå så känns det  tungt. Jag vill ju gärna klara det och helst njuta lite också!

Jag bad om lite tips från vältränade, kunniga och glada personer i mitt flöde. Tack för alla glada tillrop och smarta tips.

  • Spring dina vanliga löparpass så lååångsamt det bara går, då tränar du uthållighet
  • Lägg in ett tufft pass med en brant seg backe eller trappor ca 10-14 dgr innan, då tränar du på att tåla mjölksyra
  • Lägg dig i tid och vakna pigg på mornarna
  • Drick mycket vatten på dagarna och ta magnesium så att du inte har låg vätske nivå på race day
  • Blunda och se dig själv springa loppet, glad och stark hela vägen till Mål!

Jag gillar det sista tipset bäst!

Jag fick dessa tips fick jag från Sophie Resare som driver Epic Living Sweden

Sophie är en sann entreprenör, som just har vågat kasta loss från son VD tjäna och satsar på sin dröm och startar sitt företag, Epic Living Sweden ska bidra till att fler kvinnliga företagare/ledare ska leva ett storslaget liv och vara i sitt bästa jag. Inom kort lanseras Epic Lifestyle Member, ett digitalt medlemsprogram som hjälper dig som är fysiskt aktiv men som vill utvecklas både fysiskt och mentalt.

Varje månad fokuseraras tre av följande element; andning, mental hälsa, fysisk hälsa, sömn, kost, relationer, företagande/karriär, vätska/hydration. Som medlem får du tillgång till materialet via webbsida och App,

 

Det blir episkt, jag ska testa!

 

 


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen