Gör meningsfulla saker under Covid tiden

Många har undrat hur vi har det så här efter 11 veckor i karantän? Som nu på flera sätt  är uppöppnad, men långt kvar till den nya ”normaliteten”.

En vanlig dag ser ut ungefär så här:

På morgonen får man gå ut och motionera. Jag går då ca 1 mil varje dag i mycket backar upp och ned till beachen och strandpromenaden. Med stavar. När detta blev tillåtet blev livet så mycket mer härligt. Naturen, blommorna och havet ger så mycket energi och livskraft!

Det var ok även innan denna första lättnad i karantänsreglerna kom, även om jag måste erkänna att jag fuskade lite. Man fick ju gå och handla och jag gick fel hela tiden...

Beroende på väder, så kan jag efter powerwalken softa en stund i solen.

Efter detta sätter jag mig vid datorn.  Har flyttat ut mitt kontor till altanen.

Det har blivit många möten över Zoom odyl och mycket webinars. Framförallt så håller jag själv på att ta fram en onlineutbildning där jag ger tips kring hur effektiva affärsverktyg hjälper dig  att du lyckas på jobbet utan även i livet. Den är snart klar och kommer att lanseras framåt sommaren. Dessutom förbereder jag min första digitala utbildning. Den är i förhandlingsteknik och kommer genomföras som intern kurs i början av juni för en av mina kunder. Känns spännande och roligt att få vara del av denna enorma förändringarnas som min bransch nu går igenom. Får se hur utbildning kommer att genomföras i framtiden.

 

Jag har inrett en studio i ett av våra gästrum. Där spelar jag in små videosnuttar med tips som jag lägger på LinkedIN. Sök på mitt namn om du vill se dem. Adda mig gärna om vi inte är connectade där. De har blivit bra och det har varit roligt!

Framåt kvällen har vi nästa alltid något digitalt, socialt evenemang. Dels två grupper med vänner här i Marbella, en quizgrupp och en middagsgrupp. Dessa grupper  har underlättat så mycket i denna konstiga situation. Eller så har vi tagit en drink eller middag med vänner som är i Sverige alt våra barn. Vilket utmärkt sätt att hålla kontakt med sina nära och kära när man inte befinner sig på samma ställe!

Så dagarna har rullat på. Jag hade sett fram emot att äntligen få hänga i soffan och titta på TV, något jag älskar men sällan får ro till att göra men det har vi inte hunnit:)! Varje kväll har vi lagt oss lätta om hjärtat och med ett leende på läpparna!

Det har  varit en ganska skön period med mycket reflektion och tacksamhet över allt fantastiskt vi har i livet!


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen