2019 kommer med nya möjligheter- vilka blir dina?

Nu är det dags att sätta nya mål!

Förra året satt jag i solen på Starz Café, i mitt paradis, som traditionen bjuder och sätter mina nya mål! Kul, spännande, utmanande och roligt! 2019 kommer att bil ett alldeles extra ordinärt år!

Fyllt med spännande, roliga och utmanande händelser!

 

Varje år bär med sig nya möjligheter och nu är det dags att ta tag i dem! Jag noga med att sätta nya mål för att uppnå och skörda möjligheterna som livet ger! Vad passar bättre än att göra de nu? Nyårslöften och mål är för mig samma sak.  Bra tillfälle att passa på att ta kontroll över livet och styra det dit man vill!

Mål måste förberedas och de poppar inte bara upp i huvudet! Så  hela december funderar, utvärderar och grunnar jag på nya mål. Jag läser allt som kommer i min väg kring mål för att få inspiration t.ex, denna artikel från Motivation.se. Jag går tillbaks till vad jag själv har skrivit om mål (t.ex. i min bok ”22 tips om hur du en stjärna på att sälja”) och tittade på övningar jag använder i mina kurser och försökte hitta en bra struktur.

Nu ska jag  att göra en ny mindmap/visonaryboard över hur 2019 ska bli!

 

 

 


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen