Ny blogg om hur du tjänar pengar!

På den här bloggen hittar du tips och inspiration kring hur du kan  utveckla affärmässigt självförtroende. Det vi alla behöver för att lyckas på jobbet och i livet!

För att kunna leva det liv vi vill så behöver vi tjäna pengar.

För några år sedan skrev jag boken "Jacka upp priset". Min blogg kommer att handla om just det, att  #jackarupp! Om hur du säljer, förhandlar och helt enkelt tar mer betalt. Jag gör ständiga spaningar och hittar exempel på vad framgångsrika företag och människor gör för att lyckas och tjäna pengar. Detta kommer jag att skriva om här.

Men det räcker inte!

Det är inte bara priset som ska Jackas upp, utan hela livet. Jag brukar hävda att livet är för kort för att ha tråkigt. Jag söker exempel och inspiration till hur jag kan göra mitt liv till mitt bästa. Kanske kan det inspirera även dig? Du kommer att få exempel och tips, blandat med en inblick i mitt liv för att se hur jag lyckas med att leva det liv jag har valt. Att helt enkelt skapa ett riktigt stjärnliv, jag kallar det Karin 3.0.

En varning utgår redan här. Du kommer att kunna hitta stavfel, om det är ett stort problem för dig är det fel blogg för dig att följa!

Ni andra som liksom jag vill ha ett härligt liv,  tjäna pengar, bo på spännande platser, träffa fantastiska människor, helt eneklt väldigt ofta känna lycka:

Varmt välkommna!

IMG_3188


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen