Bli en bättre golfspelare under Coronan

Jag har ofta haft exempel på hur man blir en skicklig golfspelare i mina utbildningar, hur man ska tänka, vad man ska göra etc….Snacka går ju….!

 

Genom coronan har min bransch krympt, de uppdrag som finns kvar genomförs digital och jag har genom det fått massor av tid. Tid jag förr lade med hull och hår på jobbet. Nu vill jag med hull och hår lägga den på något annat, under tiden vi alla inväntar normala tiden. Som samtidigt utvecklar mig. Men på något helt annorlunda.

 

Dröm om min förvåning när jag valde att lägga den på golf!!

 

Så nu ska jag göra ett experiment. Kan jag, som äldre, boll obegåvad lära mig spela golf? Och då genom att applicera min egen medicin. Nu är det upp till bevis!

 

Får se om jag lyckas, utmanade är det och framförallt är det roligt att följa mig själv och min tanke!


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen