Årets julgåva – skapar leenden och mättar munnar

Kommer du ifrån Nyhetsbrevet? Här är länk till anmälan för att hjälpa till eller ge en kasse eller skänka ett leende! Se längst ned i detta inlägg!

Kommer du någon annanstans ifrån, läs om varför jag ger  mina julgåvor till just de två organisationerna jag ger dem till!

Jag säger ofta att jag är en glad tjej! Det är jag, jag har lätt för att se livet från den ljusa sidan och vill gärna skratta mycket.

Därför är det enkelt för mig att ge årets julgåva till en organisation som har satt sin vision att skapa fler leenden i världen! De hjälper harmynta i utvecklingslandet att genom en relativt enkel operation, få livet tillbaka!star-right

Tack för allt fantastiskt arbete Operation smile som ni gör och för att ni ser till att fler får möjlighet att skapa ett leende för livet!

 

Sen har jag valt att även ge till en annan fantastisk organisation som packar och ger julkassar till behövande. De finns över hela världen och är sprunget från legendariske Anthony Robbins. Dagarna före jul kommer ett 100-tal  personer packa julkassar på ICA på fältöversten. Vill du ge en kasse eller vara med klicka på länken!

Basket brigades med anmälningslänk!

 

 

 

 

 

 

Med det önskar jag en riktigt GOD JUL!!

 


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen