Tre tips för digitala utbildningar och möten

En av mina kunder frågade efter mina bästa tips kring digitala utbildningar och möten. Här kommer de!

1. Gör en studio om du har plats och arbetar mycket online. Jag tog ett gästsovrum. Känns väldigt professionellt och häftigt att köra kurs därifrån, nästan som på riktigt. Däremot vill jag inte genomföra möten där, det blir för sterilt, lite som att ha möten i utbildningslokal.
2. Även för ”vanliga” möten gäller det att ha bra ljus, datorn på ögonhöjd, ”tittvänlig” bakgrund dvs personlig men inte är för privat och inte för rörig. Jag har en lampa som sätts på datorn, så att ljuset blir jysst, lätt som en plätt! https://good-lights.co/products/lumen-by-goodlight
3. Lär dig all teknik så att du känner dig stensäker, om du missar något, håll inte på att be om ursäkt. Vi missar även IRL och det är ok.
Jag har fått tips om ett nytt program som är mer mingelvänligt. Jag lärde mig Zoom och Teams via privata evenemang, så äntligen kommer jag snart att få mingla med mina kompisar igen, det blir snart en liten fest! Corona säkrad!https://www.wonder.me/?fbclid=IwAR1Pq4rQFeMYoviWoc8lcXysLlMcOvJsysJoW9vMzdw1SMyGRGKX-Q2BmTw


Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen