Fem tips från en alldeles speciell fredags kväll

Fem tips från My som är en varumärkesbyggare av rang, en mästare på säljande attityder och en vansinnigt inspirerande människa !

Länge har jag och min talarkollega My Gross  planerat  att träffas .

I fredags blev det äntligen av. På Mys fantastiska kontor i ett  1700-tals hur på Söder. Vi blandade tips, skratt och reflektion. Och My passade de på att ta fram sin fantastiska julgran från Riga!

Temat för kvällen var "Med utsikt mot 2020"  och var för mig en uppstart för att hitta mina mål för 2020. Jag kommer steg för steg under december visa hur jag gör och hur jag tar fram mina Visionary boards. Vi summerade vad vi gjort under 2019, utvärderade och blickade framåt för att inspireras av varandra inför 2020.

Dessutom, ni vet hur det är när man pratar med en kollega och byter tankar och erfarenheter. Man får massor av idéer, påminns om det man kan, men glömt bort etc. Här är några av de bästa  tipsen från My:

  1. Se alla dina kontakter som goda ambassadörer för dig
  2. Därför försök att träffa alla som vill träffa dig. Det ena leder ofta till det andra. Kanske inte direkt, utan så småningom!
  3. Om du ska spela in film. se till att göra allt för att kontrollera hela processen. Fråga, fråga fråga! Vilken bakgrund? Hur många kameror? Det är ditt ansikte och dina ord som ska bäras fram av en proffsig film!
  4. När du får beröm, skriv ner det, maila det till personen som berömde dig med länk  till din LinkedIN profil och fråga om de har lust att klistra det.
  5. Var noga med vad du gör med din tid, framförallt om du är en brinnande och engagerad människa. Det är lätt att brinna upp, om man inte ser upp!

Läs fler intressanta inlägg!

Rulla till toppen